FESTIVALS D'ESTIU

El Festival Raela’t dona a conèixer la riquesa social, cultural i artística de l'Alta Ribagorça

El Festival Raela’t, és organitzat per La Xixa Teatre, una associació sense ànim de lucre que utilitza el teatre com a eina de transformació social.
Festival Raela't 2
photo_camera El Festival Raela’t dona a conèixer la riquesa social, cultural i artística de l'Alta Ribagorça / CCAR

El Pont de Suert ha acollit, aquest dissabte, el Festival Raela’t, que ha posat punt final al projecte que s’ha dut a terme en els últims dos mesos sobre Cultura i Comunitat a l’Alta Ribagorça, organitzat per l’associació de teatre social La Xixa.

Festival Raela't 3
L'alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, durant la presentació del Festival Raela't / Andreu Ausàs Call

El festival ha tingut com a objectiu posar de manifest la riquesa cultural de la comarca en totes les seues formes artístiques i donar visibilitat als diferents col·lectius, espais, entitats i projectes de la comarca. Els actes van començar al migdia i es van prolongar fins a la nit.

Es van programar presentacions de diferents arts escèniques - teatre, clown, dansa, música i poesia - , tallers per conèixer la cultura local i altres mostres de disciplines artístiques i culturals.

Festival Raela't 1
El Festival Raela’t dona a conèixer la riquesa social, cultural i artística de l'Alta Ribagorça / CCAR

El Festival Raela’t, és organitzat per La Xixa Teatre, una associació sense ànim de lucre que utilitza el teatre com a eina de transformació social. Amb el suport del Departament de Cultura i la subvenció per ampliar i diversificar l'oferta cultural en àrees no urbanes, en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU).