CURSES PER MUNTANYA

Èxit rotund del Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF®

Els nous recorreguts i la major oferta d'activitats del festival han fet tornar al festival amb més força, enlluernant a tots els presents.
unnamed (18)
photo_camera Mireia Ponts entrant guanyadora a la Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF®/ Francesc Lladó

Un últim dia multitudinari a la Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF® de 12 i 24 quilòmetres que ha acollit tots aquests runners que no es volien perdre l'oportunitat de gaudir dels paratges de la Vall de Boí, iniciant-se al preciós esport del trailrunning.
 
El Garmin Mountain Festival Vall de Boí by BUFF és en essència la suma de muntanya, esport, cultura, gastronomia i família. Multitud d'activitats com l'Epic Trail Youth, cinema, tallers de supervivència, orientació, sessions de ioga, marxa nòrdica, entre altres moments que ens ha deixat aquesta edició, sent molt apreciats pels milers de visitants.

unnamed (19)
Alain Santamaría entrant guanyador a  la Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF®/ Francesc Lladó

 
A l'apartat competitiu, la prova de 24 quilòmetres i 1900m+, puntuable per a les Skyrunner Spain Andorra Series, se l'han endut Alain Santamaría (02:46:50) i Mireia Ponts (03:36:40). Per la seva banda, la prova de menor distància ha estat guanyada per Gael Álvarez (55:08) i Maialen Muñoz (01:04:00).

unnamed (21)
 la Garmin Epic Trail Vall de Boí by BUFF® / Francesc Lladó

 
Un festival que ha reunit tot tipus de públic, experts i no experts, grans i petits i fins i tot famílies senceres que s'han reunit a La Vall de Boí per participar a les nombroses activitats tant de lleure com esportives que s'han dut a terme durant aquests tres dies.
 
Un cap de setmana ple d'emocions al Garmin Mountain Festival Vall de Boí by BUFF®, un esdeveniment al qual cal assistir almenys una vegada a la vida. Gràcies Vall de Boí.