CRISI CORONAVIRUS

Enxampen al Pont de Suert un operari que portava tota la seva família amagada al vehicle industrial de l'empresa

Se l'ha denunciat per saltar-se el confinament i per un delicte de trànsit ja que la dona i dos fills anaven deslligats
Pla mitjà on es pot veure el cotxe on un operari portava amagats a la seva dona i dos fills per saltar-se el confinament pel coronavirus, a Pont de Suert, el 9 d'abril de 2020. (Horitzontal)
photo_camera El vehicle on un operari portava amagats a la seva família per saltar-se el confinament al Pont de Suert/Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van enxampar el passat 9 d'abril en un control de pas per detectar infraccions en el confinament pel coronavirus en Setmana Santa un operari que portava a tota la seva família amagada al vehicle industrial de l'empresa. Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de set de la tarda al quilòmetre 124 de la N-230 al Pont de Suert. Quan la policia va aturar l'home, els va ensenyar el document que l'acreditava com a treballador essencial amb permís per circular i els va explicar que treballava en una companyia elèctrica i estava fent tasques de manteniment per la zona. Mentrestant, els agents van sentir un soroll a la part del darrera i van comprovar que hi portava la dona i dos fills amagats i sense anar lligats.

Quan l'home va ser requerit pel motiu que portava la família amagada a la part del darrera del vehicle, va respondre que anava a l'hort perquè els nens necessitaven airejar-se. La policia l'ha denunciat per saltar-se el confinament i per un delicte contra la seguretat del trànsit ja que la dona i els nens anaven en una part del vehicle no habilitada i sense lligar.