22.10.2021 |
Viure als Pirineus

Compte enrere pel tret de sortida del Vall de Boí Trek Festival

El festival ja arriba a la 5a edició i s’inclou en els Festivals de Senderisme dels Pirineus.
dsc_0043-1
Una de les imatges de la darrera edició.
Compte enrere pel tret de sortida del Vall de Boí Trek Festival

Aquest dissabte 10 d’octubre s’inicia el programa d’activitats del Vall de Boí Trek Festival, amb el suport d’IDAPA en el marc dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, i que finalitzarà el dilluns 12 d’octubre. Tres dies d’activitats per a tots els nivells i interessos. El seu objectiu ja des de l’inici, ha estat el de donar a conèixer la Vall de Boí a través del senderisme, esmentar que disposa de més de 60km de camins ben senyalitzats,  del seu paisatge i totes les possibilitats de descoberta en totes les seves vessants naturals. Els camins rurals, un itinerari botànic i el Parc Nacional d’Aigüestortes seran els fils connectors del festival.

ebb3caec-8edd-44fe-b5c6-4135cdd16e4a

Així mateix, el patrimoni mundial amb les visites guiades als pobles on la història i patrimoni es fusionen per donar-nos una crònica en temps passat, de la mà dels guies del Centre del Romànic de la Vall de Boí.

A més a més, el programa inclou entre d’altres, d’una xerrada amb la que ens submergirem en el caminar per plaer, histories de mapes, camins i sentiments per les muntanyes de la Vall de Boí.

Per tancar el dissabte, una observació del cel de la Vall de Boí, destinació Starlight, en la que es descobrirà tot el que amaga aquest gran cel que cobreix la vall.

Tota una programació oberta a tothom pel seu ventall d’opcions i temàtiques. Un recorregut de tres dies que farà que els participants descobreixin una altra Vall de Boí.

dsc_0189

Més informació

Patronat de la Vall de Boí

Tel. 973 694 000

www.vallboi.cat/ca/vall-de-boi-trek-festival

Compte enrere pel tret de sortida del Vall de Boí Trek Festival
Comentarios