ESTACIONS DE MUNTANYA

La Comissió Assessora de l'Alta Ribagorça fa un balanç positiu de la temporada i les novetats de Boí Taüll

Els resultats han estat positius, amb un increment de prop del 28% tant en nombre de visitants (170.000) com en viatges transportats (1,7 M).
Boí Taüll balanç temporada 2022-23
photo_camera Reunió de la comissió Assessora de l'Alta Ribagorça / @AjValldeBoi

Aquest divendres s'ha presentat el balanç de la temporada d'hivern i d'estiu 2022-2023 i les novetats 2024 de l'estació Boi Taüll a la comissió Assessora de l'Alta Ribagorça. Les conclusions i els resultats han estat qualificats de positius, amb un increment de prop del 28% tant en nombre de visitants (170.000) com en viatges transportats (1,7 M).

Un dels aspectes a destacar és el treball que l'estació està fent en actuacions ambientals impulsant la transició energètica, el mínim impacte paisatgístic, el foment de la biodiversitat o la mobilitat i transport sostenible.

Boí Taüll 14 desembre 2022 2
Reunió de la comissió Assessora de l'Alta Ribagorça / @AjValldeBoi

En el marc de la reunió, s'ha fet públic el compromís, per part de l'estació, a reforçar vincles amb el territori, crear sinergies en benefici dels seus habitants.

De cara a la nova temporada, que es presentarà la setmana vinent, s'han apuntat interessants novetats quan els serveis al client, a les pistes i les instal·lacions. Caldrà doncs esperar pocs dies per conèixer-ho amb més detall.