GASTRONOMIA

Arriba la 2ª edició de les Jornades gastronòmiques del Km0 a l'Alta Ribagorça

De l'1 d'octubre i fins a l'1 de novembre, set restaurants oferiran plats elaborats amb productes de proximitat
Jornades gastronòmiques Alta Ribagorça
photo_camera Plats elaborats amb productes de proximitat /Turisme Alta Ribagorça

De l'1 d'octubre i fins a l'1 de novembre, set restaurants oferiran plats elaborats amb productes de proximitat -com les carns de vedella, poltre o corder, els formatges, les maduixes i pomes, la mel, les herbes aromàtiques, els bolets o el pa artesà, entre altres

Alguns dels productes de proximitat del territori com les carns de vedella, poltre o corder, els formatges, les maduixes i pomes, la mel, les herbes aromàtiques, els bolets o el pa artesà seran els ingredients estrella dels plats que conformen les 2es Jornades gastronòmiques del Km 0 a l'Alta Ribagorça.  Enguany hi participen set restaurants de la comarca que des de l'1 d'octubre fins al 1 de novembre ofereixen menús que posen de manifest la riquesa de la nostra gastronomia i la qualitat dels productes que s'elaboren, cultiven i produeixen a la comarca.

Cartell-Jornades-km0-GENÈRICamb-logo

Les noves formes d'elaborar i cuinar productes que han estat a les cuines de muntanya des de fa segles suposen la millor manera d'unir tradició i innovació, amb el protagonisme indiscutible dels productes de proximitat elaborats per petits productors de la zona, però també amb el talent i dedicació dels restauradors que hi participen.

Els organitzadors sortejaran un cap de setmana i un lot de productes de proximitat entre els comensals que durant aquests dies participin en les jornades.

Com a vehicle de promoció i riquesa gastronòmica de l'Alta Ribagorça i un bon esdeveniment de tardor, s'afavorirà la dinamització econòmica de la comarca. L'organitzen el Patronat Comarcal de Turisme i 7 restauradors de la zona.