ACTIVITATS D'ESTIU

Arrenca el cicle de concerts 'Dijous a la Fresca' a la Vall de Boí

Aquest dissabte, a l'Ajuntament de la Vall de Boí, presenten el llibre “Caixes plenes… o buides”, de Núria Vendrell
sdr
photo_camera Dijous a la Fresca a Barruera amb el concert dels Ribatònics /vallboi.com

Després d’un estiu sense poder celebrar el cicle de concerts “Dijous a la Fresca” a la Vall de Boí, degut a la Covid, aquest any es reprèn amb més ganes però amb totes les mesures de seguretat.

Dijous 15 de juliol es va estrenar el cicle a Barruera amb el concert dels Ribatònics, un grup local de música tradicional amb cançons pròpies i recuperades del Pirineu i format per músics de la Ribagorça catalana i aragonesa.

Des de l’any 1992 El Patronat-Ajuntament de la Vall de Boí organitza aquest cicle de concerts cada dijous de juliol i agost als diferents nuclis de la vall per donar a conèixer grups de música propers i de diferents estilsper mantenir viva la cultura popular, molt necessària en aquests moments.

IMG_3156

Presentació de “Caixes plenes… o buides”, de Núria Vendrell

Aquest dissabte 18 de juliol a la tarda, l’alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, juntament amb l’autora del llibre “Caixes plenes… o buides”, Núria Vendrell, presentaran el llibre i a continuació tindrà lloc un col.loqui tertúlia amb els assistents, que podran de fer preguntes i conversar amb l’autora.

La presentació tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament amb totes les mesures de seguretat vigents.

Els contes de “Caixes plenes..., o buides” són lleugers, profunds, senzills, complexos, divertits i al mateix temps transcendents, i tot plegat perquè destil·len valors humans i ens parlen de la condició humana, com ens relata la seva autora.