CURSES DE MUNTANYA

Tot a punt per a l’Escanyabocs 2019 amb èxit d'inscrits

L'Escanyabocs manté l’interès i fidelitat entre els participants malgrat el creixement de l’oferta de competicions esportives a la natura durant els darrers anys al nostre país.

Escanyabocs 2
photo_camera Una participant a una edició anterior de l'Escanyabocs

L'Escanyabocs ho té tot a punt per iniciar demà dissabte 18 de maig la seva dotzena edició, que se celebrarà durant tot el cap de setmana al Rafting Parc de la Seu d'Urgell, com a epicentre únic per celebrar les seves proves.

En aquesta dotzena edició, a través de les inscripcions telemàtiques -que s’han tancat aquesta mitjanit passada- s’han registrat 622 atletes, que es tradueix ens unes 724 participacions individuals.

Com en cada edició, l’organització d’aquesta prova multiesportiva a la natura espera una bona resposta dels inscrits en els moments previs de cada prova, fet que “l’Escanyabocs manté l’interès i fidelitat entre els participants malgrat el creixement de l’oferta de competicions esportives a la natura durant els darrers anys al nostre país”.

Val a dir que algunes proves encara admeten participants. Aquells esportistes que es vulguin inscriure a darrera hora ho podran fer coincidint amb els horaris establerts per a la recollida de dorsals, tot i que amb un recàrrec de 5 euros per inscripció fora de termini.

Pel que a la prova Escanyabocs de Ferro, per ara, hi ha un total de 21 inscrits: 6 dones i 15 homes. Pel que fa a la prova adreçada als esportistes més joves, la Mini Escanyabocs, s’han rebut un total de 22 inscripcions, però es preveu que augmentin amb les inscripcions fetes a través dels centres escolars de la ciutat i del Consell Esportiu de l’Alt Urgell.

Recollida de dorsals i inscripcions fora de termini

Aquest divendres 17 de maig, de les 17 a les 20 hores, al Palau Municipal d'Esports, tindrà lloc la recollida de dorsals per a totes les proves. Demà dissabte 18 de maig, de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del matí, es podran fer inscripcions al Parc del Segre, exclusivament per als esportistes que vulguin participar a la cursa trail running. Durant la resta del dia i fins a dos quarts de vuit del vespre, també al Parc del Segre, es podran fer les inscripcions i recollir dorsals per a la resta de proves del cap de setmana.

Diumenge 19 de maig, de les set a tres quarts de vuit del matí, al Parc del Segre, es podran formalitzar les inscripcions per poder participar a la  pedalada en BTT i a la marxa nòrdica també recollir-ne els dorsals. Cal recordar que la inscripció presencial té un cost de 25 euros.

Les proves

Com cada any, els participants han pogut escollir entre les diferents modalitats que ofereix l'Escanyabocs.

DISSABTE 18

09:00

Cursa Trail Running. Dos recorreguts

Sortida i arribada al Rafting Parc

09:15

Mini Escanyabocs

Sortida des del Rafting Parc cap al punt d’inici de la cursa

16:00

Raid d’Aventura, format iniciació

Sortida i arribada al Rafting Parc.

20:30

Orientació urbana i nocturna 1 hora i 2 hores

Sortida i arribada al Rafting Parc

DIUMENGE 19

07:30

Marxa nòrdica.

Sortida autobús recorregut llarg. Arribada al Rafting Parc.

08:30

Marxa nòrdica.

Sortida autobús recorregut curt. Arribada al Rafting Parc.

08:30

Pedalada BTT. Sortida neutralitzada dels 3 recorreguts.

Sortida-Arribada Rafting Parc

13:30

Dinar participants i lliurament de premis.

Rafting Parc.

L’organització de l’Escanyabocs agraeix la col·laboració de DIPUTACIÓ DE LLEIDA, GRIFONE, FISIOTERÀPIA INTEGRAL DEL PIRINEU, COCA-COLA, CALDEA, JORMA BIKE, BOTANCH, X-PIRIENCE i SB CANYONING.

comentaris