25.05.2022 |
Viure als Pirineus

Territori construirà una rotonda a la C-14 al nord del nucli urbà d'Oliana

Els treballs compten amb una inversió de 516.000 euros i començaran l'hivern vinent

foto_3274788
Plànol amb el dibuix de la rotonda que el departament de Territori construirà a Oliana. Foto: Imatge cedida pel Departament de Territori i Sostenibilitat
Territori construirà una rotonda a la C-14 al nord del nucli urbà d'Oliana

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres per construir una rotonda al nord del nucli urbà d’Oliana, a la sortida cap a Coll de Nargó (Alt Urgell). Els treballs compten amb una inversió de 516.000 euros i començaran l'hivern vinent, amb un termini d'execució de set mesos. Segons informa la conselleria, aquesta rotonda permetrà accedir al polígon industrial els Figolers, situat al marge esquerra de la carretera, i també a les zones de la Valldan i la Colònia, situades al marge dret de la carretera.

La rotonda tindrà 40 metres de diàmetre exterior, la calçada estarà formada per dos carrils de 4 metres, un voral exterior d’1 metre i un voral exterior de 0,5 metres, amb una gorguera trepitjable de 2 metres.

A més de la rotonda i de la modificació dels trams propers de la C-14, es preveu la formació d’un vial d’accés al polígon dels Figolers d’amplada variable entre els 5 i els 7 metres i una longitud d’uns 120 metres de longitud i un petit tram d’uns 80 metres de connexió amb el vial de la Valldan.

Les obres inclouran també els moviments de terres previs i la modificació de serveis afectats; pavimentacions; senyalització horitzontal, vertical, d'orientació, abalisament i barreres de seguretat; disposició d'elements d'enllumenat i enjardinament.

Territori construirà una rotonda a la C-14 al nord del nucli urbà d'Oliana
Comentarios