Teatre de Festa Major porta demà a la Seu d’Urgell la comèdia ‘Paradise’

Demà dijous 24 d’agost, a les 22 hores, a la pista esportiva polivalent. Entrades anticipades a Turisme Seu i al Consell Comarcal al preu de 12 euros.

image_preview
photo_camera Cartell 'Paradise'

Encara queden entrades per assistir demà dijous, 24 d’agost, a les deu de la nit a l’obra de teatre ‘Paradise’, espectacle que s’emmarca en el programa de Festa Major de la Seu d’Urgell i que tindrà lloc a la pista esportiva polivalent.  

Les entrades anticipades es poden adquirir a Turisme Seu i al Consell Comarcal de l’Alt Urgell per 12 euros. L’obra de teatre està recomanada a partir de 14 anys.   

Paradise’ és una comèdia de Nico&Sunset que també compta amb la coproducció d’El Terrat i de la companyia Tricicle. Construïda des del drama amb tocs esperpèntics, consta de tres relats que ens parlen de la família, de la soledat i de l’amor. Tot això amb cinc actors interpretant amb honestedat a nou personatges que busquen el seu paradís perdut. 

El repartiment, encapçalat per l’actriu Elisabet Casanovas, també compta amb els joves actors Adrian Grösser, Artur Busquets, Albert Salazar Albert Baró. 

comentaris