ELECCIONS MUNICIPALS

La Seu, vuit candidats i una alcaldia

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell ha organitzat aquest dimarts el tradicional debat públic amb els vuit candidats i candidates a l'alcaldia de la Seu d'Urgell. 

Debat alcaldables la Seu 5
photo_camera Moment del debat, amb els alcaldables de la Seu, organitzat per l'AEAU/RàdioSeu

L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) ha organitzat aquest dimarts el tradicional debat públic amb els vuit candidats i candidates a l'alcaldia de la Seu d'Urgell, que es presenten en aquestes eleccions municipals del 26-M. La Sala de Cultura de Sant Domènec es va omplir per escoltar les opinions i els projectes dels alcaldables.

Cada quatre anys, abans de les eleccions municipals, l'AEAU organitza aquest acte públic per conèixer les principals línies programàtiques de les diferents formacions polítiques a l'ajuntament de la Seu d'Urgell. L'Associació d'Empresaris formula preguntes directes i els candidats a l'alcaldia han de respondre qüestions clau pel futur de la Seu. Després, és el públic qui s'adreça als alcaldables i els interpel·la directament.

En el debat de l'AEAU hi han participarat: Jordi Fàbrega (Junts per la Seu), Òscar Ordeig (Compromís X La Seu), Francesc Viaplana (ERC), Xènia Antona (CUP), Enric Riu (La Seu En Comú), Pere Chica (PP), Carolina Castillejo (C's) i Manuel González (Vox).

Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell

L'AEAU és una associació sense ànim de lucre, constituïda l’any 2007, amb l’objectiu de ser un referent social i empresarial a la comarca de l’Alt Urgell. L’AEAU és una entitat multisectorial, plural i independent, d’àmbit comarcal, que aplega tot tipus d’empreses i empresaris, sense limitació de mida, sector o estructura.

L’AEAU forma part de PIMEC i és el representant de la Cambra de Comerç de Lleida a l'Alt Urgell.

comentaris