16.08.2022 |
Viure als Pirineus

COINCIDINT AMB LA FIRA DE SANT ERMENGOL I COM A COMPLEMENT DE LA FIRA DEL FORMATGE

La Seu d’Urgell promourà la primera Fira de Productes Ecològics del Pirineu

El plenari de l’Ajuntament de Seu va aprovar dimecres al vespre les bases de participació a la Fira de Productes Ecològics del Pirineu, encarada a contribuir en la innovació en el sector agroalimentari amb la finalitat de promocionar el territori des dels punts de vista econòmic, social i cultural.

Foto fira
Foto Fira de Sant Ermengol
La Seu d’Urgell promourà la primera Fira de Productes Ecològics del Pirineu

El fet que l’agricultura i la ramaderia ecològiques hagin experimentat en els darrers anys un fort creixement ha fet pensar que la producció ecològica és un sector a potenciar per tal que els productors agrícoles i ramaders pirinencs tinguin una altra via de futur. Les fires suposen una oportunitat per visitants a l’hora de trobar productes ecològics i per productors pel fet de presentar els seus productes al consumidor.

“Des de l’Ajuntament es pretén donar suport als productors existents i incentivar-ne de nous perquè s’afegeixin a aquest tipus de producció” ha explicat la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Mireia Font.

Aquest nou esdeveniment s’ubicarà al carrer dels Canonges, per tal de dinamitzar la zona, suposant un punt d’interès que atregui els visitants durant la Fira de Sant Ermengol, tal i com ja es va considerar l’any passat amb els veïns i comerciants del carrer.

Les bases plantegen els requisits per poder participar a la fira, el format que tindrà i com participar-hi.

Font ha afegit “creiem que suposarà un nou pol d’atracció que complementarà l’actual fira del formatge i que al seu torn repercutirà sobre comerços locals”.

La Seu d’Urgell promourà la primera Fira de Productes Ecològics del Pirineu
Comentarios