27.09.2022 |
Viure als Pirineus

La Seu d'Urgell cerca voluntaris per al Projecte d'Acompanyament Educatiu

Reunió informativa el pròxim dilluns 28 de setembre, a les 19 hores, al CETAP de la Seu d'Urgell.

cartell acompanyament educ
El cartell de la reunió informativa.
La Seu d'Urgell cerca voluntaris per al Projecte d'Acompanyament Educatiu

El dilluns 28 de setembre, a les set de la tarda, hi ha convocada una reunió informativa per explicar el projecte 'Acompanyament educatiu' que impulsa Càritas d'Urgell, La Seu Solidària, l'Ajuntament de la Seu i els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament dins del Pla Educatiu d'Entorn.

Aquesta reunió, que tindrà lloc al CETAP (situat a la 3a planta del centre cultural Les Monges de la Seu d'Urgell) també té com a objectiu trobar persones interessades en fer de voluntaris per realitzar tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu als alumnes de les diferents escoles de la Seu.

Els voluntaris es cercaran entre ciutadans de la Seu com mestres, jubilats, estudiants, pares i mares, entre d'altres persones interessades. Al llarg del mes d'octubre se seleccionaran els voluntaris, s'organitzaran els grups i es farà una formació per portar a terme les seves tasques.

Les tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu es realitzaran d'octubre a maig de 2016.

L'objectiu del projecte 'Acompanyament educatiu' és afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat, i alhora vetllar per la igualtat d'oportunitats de tots els nens i nenes.

Aquest és ja el tercer quart escolar que es realitza aquest projecte que compta amb bona valoració tant per part de les famílies dels alumnes com dels centres educatius i les entitats organitzadores.

La Seu d'Urgell cerca voluntaris per al Projecte d'Acompanyament Educatiu
Comentarios