La Seu convoca places per a monitors del casal esportiu i per a treballar a la piscina

Les sol·licituds es poden presentar entre el 18 d’abril i el 13 maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del Consistori urgellenc.

casal estiu 3
photo_camera Una imatge del casal del 2015.

Les 8 places per al casal esportiu es repartiran en: 4 places per treballar del 4 al 29 de juliol, i 4 places més per treballar del 4 de juliol al 30 d’agost.

Respecte al personal per a la piscina municipal, s'han convocat un total de 6 places: dues de socorrista, dues d'auxiliar de socorrista i dues més d’auxiliar administratiu per atendre la taquilla d'aquestes instal·lacions. El període d'obertura de la piscina municipal serà del 24 de juny al 31 d’agost.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’inicia aquest pròxim dilluns, 18 d’abril, i s’allargarà fins el 13 de maig. Les bases de les diferents convocatòries, així com la instància de presentació de sol·licituds, es poden consultar i descarregar al web municipal www.laseu.cat.

Les sol·licituds s'han de lliurar al registre del Servei d'Esports, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.