07.12.2022 |
Viure als Pirineus

La Seu celebra el 31è Mercat de les Oportunitats

Aquest divendres, 8 de setembre, coincidint amb la diada festiva de Meritxell que celebra el Principat d'Andorra. El mercat estarà obert de les 9 del matí a les 8 del vespre, i compta amb un total de 25 parades

MercatOportunitats
Cartell del mercat de les oportunitats
La Seu celebra el 31è Mercat de les Oportunitats

La Seu d’Urgell celebra aquest pròxim divendres, 8 de setembre, tot coincidint amb la festivitat de Meritxell, Diada del Principat d'Andorra, i amb el final de la temporada primavera-estiu, la 31a edició del Mercat de les Oportunitats que tindrà lloc tot el dia al carrer Major.

El Mercat de les Oportunitats obrirà de nou del matí a del vespre, amb 25 parades dels diversos establiments comercials de la ciutat que ofereixen productes de qualitat a preu molt reduït. A més a més dels productes que es poden trobar en aquest mercat com roba, calçat, objectes de regal i accessoris de moda, en aquesta edició es podran trobar ofertes de la temporada de tardor.

També hi haurà la presència de serveis terapèutics, així com un estand de begudes i de pica-pica.

Cal recordar que des de fa ja unes quantes edicions, les parades que participen en el Mercat de les Oportunitats mostren una unificació respecte a l’etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses de color groc amb el logotip d’aquest esdeveniment comercial amb l’objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia.

Aquest mercat està organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de La Seu Comercial, i la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya. 

La Seu celebra el 31è Mercat de les Oportunitats
Comentarios