ACTES DE RECORD

Organitzen actes de record a Pasqual Ingla en el 40è aniversari de la seva mort

La comissió organitzadora fa una crida a tothom que pugui tenir fotos, documents o objectes, relacionats amb el Pasqual Ingla, i els vulguin cedir per a una propera exposició a la Seu
Pasqual Ingla
photo_camera Pasqual Ingla, Santi Mallol i Montse González al Passeig de la Seu durant una campanya electoral el 1979/Fons Mas Bentanachs

Aquest 2 de desembre farà quaranta anys de la mort de Pasqual Ingla, sacerdot i activista cultural, social i polític, sota les duríssimes condicions de la dictadura franquista. Per aquest motiu s’ha constituït una comissió de ciutadans i ciutadanes que, amb la col·laboració de l’ajuntament de la Seu, volen recordar, a través d’una sèrie d’activitats, la figura d’aquest urgellenc com a lluitador contra el franquisme i com a ciutadà compromès profundament amb la lluita per la democràcia i les llibertats del nostre país. 

Comissió organitzadora

La comissió esta integrada per: Francesc Pallarès, Anna Martí, Emili Vinyals, Santi Mallol, Joan Massa, Carme Mallol, Joan Ganyet, Amadeu Gallart, Jordi Mas Capdevila, Jordi Mas Bentanachs, Josep Maria Molina, Lluís Pallarès, Ramon Farràs, Ferran Relea i Joan Canals.

La comissió fa una crida als ciutadans i ciutadanes de la Seu perquè si tenen fotos, documents o objectes, relacionats amb el Pasqual Ingla, els vulguin cedir per a una propera exposició a realitzar a la sala de Sant Domènec. Aquest material poden portar-lo a l’establiment Herbes i Coses a l’avinguda Pau Claris, de la Seu d’Urgell. 

comentaris