28.01.2022 |
Viure als Pirineus

Més de 3.500 participants en les propostes familiars de Nadal de la Seu d’Urgell 

Gran acollida per part del públic infantil de la Cavalcada de Reis, el Parc de Nadal, el Tió de la Freita, el taller de fanalets, així com també del torneig de vídeo jocs i l’escape room

IMG-20190107-WA0004
Les activitats del Món Màgic van aplegar milers de persones de totes les edats.
Més de 3.500 participants en les propostes familiars de Nadal de la Seu d’Urgell 

Amb l’arribada dels Reis d’Orient, la Seu d’Urgell ha culminat la programació nadalenca adreçada al públic familiar d’El Món Màgic de les Muntanyes 2018 amb la participació d’un total de 3.640 persones, la major part de les quals infants i adolescents. 

La regidora d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Sílvia Iscla, agraeix la col·laboració a les diverses entitats, associacions de mares i pares, comissió de festes, empreses, institucions i treballadors de l’Ajuntament “per elaborar aquest ampli i exitós programa d’activitats de Nadal”. “Sense ells tot això no seria possible”, afirma Iscla. 

De l’àmplia oferta d’activitats lúdiques per gaudir del Nadal -organitzades per la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament urgellenc- hi destaca els 1.500 nens i nenes que van assistir durant quatre dies al Parc de Nadal que es va desenvolupar al pavelló poliesportiu de la Seu d’Urgell. 

IMG-20190107-WA0001

Una altra proposta amb gran èxit de participació ha estat el Tió de la Freita (cagatió), que, amb l’ajut dels minairons, va repartir 1.000 bosses d’obsequi als infants que hi van participar. 

L’arribada dels Reis d’Orient a la capital alturgellenca des del Parc del Segre tot fent ràfting, la cavalcada de les carrosses reials pels carrers més cèntrics de la ciutat i la recepció de les cartes dels nens i nenes per part de Ses Majestats a la sala Sant Domènec van acollir unes 400 persones, entre infants, adolescents i famílies. Una altra activitat, novetat d’aquest any i relacionada amb la Cavalcada dels Reis d’Orient, ha estat el taller d’elaboració de fanalets per rebre amb llum Melcior, Gaspar i Baltasar, en el qual hi van participar 50 infants i es van repartir 300 fanalets. 

La sessió de cinema familiar amb la projecció de la pel·lícula animada ‘Coco’ a la sala Sant Domènec va obtenir 150 espectadors. A més a més, el torneig de videojocs i l’escape room hi van prendre part 120 persones en cadascuna de les activitats.

Més de 3.500 participants en les propostes familiars de Nadal de la Seu d’Urgell 
Comentarios