27.06.2022 |
Viure als Pirineus

ELECCIONS MUNICIPALS

Jordi Fàbrega presenta 'Junts per la Seu' com un projecte transversal per als propers anys

Més de 250 persones han acompanyat aquest dimarts al candidat de 'Junts per la Seu' en l’acte de presentació que ha consisitit en una conversa entre l’actual alcalde i el candidat

Jordi Fàbrega_presentacio2
Jordi Fàbrega, a l'acte de presentació, amb l'alcalde Albert Batalla
Jordi Fàbrega presenta 'Junts per la Seu' com un projecte transversal per als propers anys

El candidat de 'Junts per la Seu' a les properes eleccions municipals, Jordi Fàbrega, va protagonitzar ahir l'acte de presentació. Acompanyat de l'actual alcalde, Albert Batalla, i seguit per més de 250 persones que omplien la Sala de Cultura de 'Sant Domènec' de la Seu d'Urgell, Fàbrega va definir la seva aposta política com un projecte transversal i va explicar que es presenta com a candidat perquè vol liderar el repte d’assolir l’alcaldia de la ciutat, perquè l’il·lusiona i perquè creu que “la  vocació profesional de cuidar les persones és perfectament equiparable al que pot fer un alcalde amb vocació de servei per la seva ciutat”.

Jordi Fàbrega_presentacio

Jordi Fàbrega, que es presenta com a independent, ja que no ha militat mai a cap partit polític, ha explicat que vol aglutinar diferents sensibilitats en aquest projecte que va més enllà d’un partit, per aconsgeuir que la Seu sigui una ciutat de referència en qualitat de vida a Catalunya i al món. El candidat ha explicat a grans trets com veu la Seu dels propers anys: una ciutat inclusiva, saludable, amb projectes fets entre tots, ...és per això que els propers passos seran construir l’equip que l’acompanyarà en la candidatura i l’elaboració del programa de govern escoltant a tothom que tingui ganes de participar en aquest nou repte de ciutat.   

JORDI FÀBREGA I SABATÉ

“Pediatre català que estima la seva feina, el Pirineu, i el seu país. Membre de pediatria dels Pirineus i d’Igerseu. Soci d’Òmnium i republicà”, així es presenta a les xarxes socials del qual n’és un usuari habitual. Nascut el 10 de juliol de 1972 a Lleida i vinculat des de que va néixer amb la Seu d’Urgell, ha estat director assistencial de l’Hospital de la Seu, pediatre de professió i ha exercit la seva tasca professional a diferents hospitals entre ells el Vall d’Hebron, el Germans Trias i Pujol i a l’Hospital de la Seu des de l’any 2009.

Ha estat professor associat de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat de Lleida,  i fundador de la Cooperativa Pediatria dels Pirineus, que actualment gestiona l’atenció materno-infantil a l’Alt Urgell i l’atenció pediàtrica al Pallars Sobirà, Jussà i a l ‘Alta Ribagorça. Casat amb un fill, és un amant de la fotografia, els esports i viatjar. Soci d’òmnium cultural, Secretari del Club de Futbol Ciutat de la Seu i co-fundador d’Igersseu. Un dels portaveus de la Comissió de Suport de l’Escola Catalana de la Seu d’Urgell.  President de mesa al referèndum del primer d’octubre de 2017.

Jordi Fàbrega presenta 'Junts per la Seu' com un projecte transversal per als propers anys
Comentarios