01.07.2022 |
Viure als Pirineus

CURSA POPULAR

Més de 2.100 persones han participat a la 10a Sant Silvestre de la Seu-Memorial Marc Peña Turet

Cesc Colell, seguit de Gerard Palomo i Sergi Brau, han estat els guanyadors masculins. En categoria femenina, la primera posició ha estat per Júlia Font per davant de Perrine Abadie i Yolanda Castillejo.

Sant Sivestre La Seu 2018 (1)
Imatge de la sortida, a la plaça dels Oms, de la Sant Sivestre de la Seu-Memorial Marc Peña Turet/Ràdioseu
Més de 2.100 persones han participat a la 10a Sant Silvestre de la Seu-Memorial Marc Peña Turet

La gent de la Seu i de l'Alt Urgell, s'ha bolcat un any més en la Sant Silvestre de la Seu- Memorial Marc Peña Turet. Enguany, quan es compleix la seva desena edició, la cursa popular ha batut la xifra de participants amb més de 2.100 corredors i consolidant-se així com la primera de l'Alt Pirineu i una de les 'Sant Silvestre' més importants de Catalunya.

En l'àmbit estrictament esportiu, Cesc Colell, seguit de Gerard Palomo i Sergi Brau, han estat els guanyadors masculins. En categoria femenina, la primera posició ha estat per Júlia Font per davant de Perrine Abadie i Yolanda Castillejo.

Les ganes de participar ha fet que s'acabessin els dorsals (2.111), segons fonts de l'organització, i que de manera improvisada centenars de persones s'hi afegissin al marge de les xifres oficials. S'ha pogut veure pels carrers de la Seu persones de totes les edats, joves i grans, pares i fills i famílies senceres, colles d'amics i grups d'associacions i entitats locals, tots moguts per la causa de l'esport popular i el record emotiu i sincer cap a un jove extraordinari, Marc Peña i Turet, i la seva família. Any rere any es pot comprovar com Marc Peña va deixar un record inesborrable i una estima infinita entre la població urgellenca. La cursa ha estat organitzada un any més pel grup d'amics 'Lokal 23'.

Més de 2.100 persones han participat a la 10a Sant Silvestre de la Seu-Memorial Marc Peña Turet
Comentarios