17.05.2022 |
Viure als Pirineus

L’Alt Urgell participa a la fira de turisme B-Travel amb premis per als visitants

B-Travel 2015
B-Travel 2015
L’Alt Urgell participa a la fira de turisme B-Travel amb premis per als visitants

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell és present a B-Travel, la fira de turisme que, des d’aquest divendres i fins diumenge, se celebra a Barcelona. El certamen substitueix el Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) i té per escenari el pavelló 8 de Fira de Barcelona, a l’avinguda Reina Maria Cristina. L’oferta turística de la comarca estarà ubicada dins del mòdul Pirineus de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme i en col·laboració amb la Diputació de Lleida.

A més de presentar els diversos atractius que l’Alt Urgell ofereix al visitant, la comarca dóna quatre premis, que se sortejaran entre els participants d’una gimcana que tindrà lloc al mateix recinte firal. Els premis consisteixen en una experiència “Menjant amb voltors” per a dues persones a la muntanya d’Alinyà, oferta per la Fundació Catalunya-La Pedrera; un vol en parapent biplaça a Organyà, gentilesa de Parapent Organyà; una estada de cap de setmana per a dues persones a Cal Ponsa d’Arfa, ofert per aquest allotjament rural; i un accés per a dues persones a l’espai termal de l’hotel-balneari Sant Vicenç, obsequi d’aquest establiment.

Amb la seva presència a B-Travel, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell ratifica la seva aposta per la promoció turística del territori en les principals fires del sector. Aquesta cita ha renovat continguts i ha enfocat el seu missatge a potenciar sobretot l’experiència del viatger a través de cinc eixos temàtics anomenats B-Happy, B-Special, B-Culture, B-Adventure i B-Delicious.

L’Alt Urgell participa a la fira de turisme B-Travel amb premis per als visitants
Comentarios