FORMACIÓ

L’Ajuntament de la Seu homenatja a mestres i professores jubilades aquest darrer curs acadèmic

Les quatre homenatjades van rebre a mans de l’alcalde Joan Barrera i la regidora d’Educació, Christina Moreno, un lot de productes artesans del territori.
mestres
photo_camera La Seu d’Urgell ha homenatjat a mestres i professores jubilades. Foto: M. Rovira.

Aquest dilluns va tenir lloc l’acte d’homenatge al personal docent de diversos centres educatius de la Seu d’Urgell que en aquest darrer curs 2023-24 s’han jubilat. L’alcalde Joan Barrera i la regidora d’Educació, Christina Moreno, van rebre a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu a les quatre mestres i professores que han finalitzat la seva etapa com a professionals de la docència.

Barrera els hi va agrair en nom de la Corporació municipal la seva important tasca docent que han dut a terme al llarg de la seva vida, mentre que la regidora d’Educació va valorar la decisió que un dia van prendre d’esdevenir docents. “Avui no només volem agrair-vos la decisió que vau prendre fa anys sinó que el que volem és remarcar la decisió que vau reafirmar dia a dia, en els grans i els bons moments que ens dona aquesta professió, que ens són moltíssims, i en aquells en els que creiem que no podríem arribar allà on ens agradaria i vam sentir pressió, frustració, angoixa o d’altres sensacions que només vosaltres podríeu explicar-nos”, va manifestar Christina Moreno.

Les docents que han estat homenatjades per haver finalitzar la seva etapa professional són: Conxita Sabartrés Sala, professora i cap d’estudis de l’Institut Joan Brudieu; Núria Valls Rovira, professora de l’Institut Joan Brudieu; Montse Vidal Rosell, directora de la Llar d’Infants Municipal ‘els Minairons’; i Ma Dolors López Vidal, mestra de l’escola Mn. Albert Vives. Totes han estat obsequiades amb un lot de productes artesans del territori.