09.12.2022 |
Viure als Pirineus

L'ajuntament de la Seu fa una enquesta sobre el mercat setmanal

Des d’avui mateix es troba penjada a www.laseu.cat o accedint directament a https://goo.gl/q6xqfa i es pot contestar on line durant aquesta setmana.

imatge enquesta mercat setmanal
La Seu pregunta sobre el seu mercat.
L'ajuntament de la Seu fa una enquesta sobre el mercat setmanal

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell posa a disposició del públic una enquesta ciutadana sobre el mercat setmanal que s’organitza cada dimarts i dissabte a la capital alturgellenca.

L’objectiu de la mateixa és conèixer de primera mà l’opinió dels usuaris del mercat, així com també poder rebre els possibles suggeriments que es vulguin proposar sobre aquesta activitat comercial. Aquesta enquesta es pot trobar ja a la pàgina web de l’Ajuntament urgellenc www.laseu.cat o accedint directament a https://goo.gl/q6xqfa  i es pot contestar on line al llarg d’aquesta setmana.

D’altra banda, fa unes setmanes es va distribuir una enquesta entre els sectors directament implicats del propi mercat setmanal, com són els marxants i els comerciants de la Seu d’Urgell, que actualment s’està contestant. Al respecte, la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament urgellenc, Mireia Font, explica que “des de la Regidoria també s’està duent a terme un procés obert amb l’enviament d’enquestes als paradistes del mercat i als comerços de la Seu. Alhora es preveu fer dues reunions obertes amb comerç, paradistes i representants de l’Ajuntament”. Font afegeix que “a més a més, avui es posa a disposició de veïns i consumidors una enquesta a la web municipal per tal que qui ho desitgi pugui fer-nos arribar la seva opinió”.

Nova ordenança

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell es troba en ple procés de redacció d’una nova ordenança del mercat setmanal per tal d’adequar-la al decret 162/2015 de la Generalitat de Catalunya -que s’adapta a la Directiva 2006/123/CE del Parlament Europeu i del Consell relativa als serveis en el mercat interior- i que modifica també el marc normatiu regulador de la venda no sedentària tant en l’àmbit estatal com en l’àmbit europeu.

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, Mireia Font, explica que “paral·lelament als treballs de redacció del nou text per la corresponent Comissió, des de l’Ajuntament hem volgut conèixer l’opinió dels agents més directament implicats en el mercat setmanal”.  

La nova ordenança municipal hauria de ser d’aplicació obligatòria a partir del proper 14 de juliol.

El mercat setmanal

El mercat setmanal de la Seu d’Urgell se celebra dues vegades per setmana: els dimarts i els dissabtes. Els dimarts hi ha 69 parades fixes: 36 són de productes alimentaris i 33 que ofereixen altres productes no alimentaris. Els dissabtes hi ha 72 parades: 40 d’alimentació i 32 de productes no alimentaris.

L'ajuntament de la Seu fa una enquesta sobre el mercat setmanal
Comentarios