El "jovent" es queda a viure Peramola

fotografia de la candidatura de VIU Peramola
photo_camera Fotografia de la candidatura de VIU Peramola

Són moltes les notícies que ens arriben de joves que decideixen marxar del territori per manca de feina, de recursos per a la seva formació o d’accés a un habitatge assequible. 

Però el “jovent” de Peramola, Tragó i Nuncarga s’hi resisteixen: han decidit quedar-se i lluitar per activar el món rural. Implicant-se directament en el procés electoral de les properes municipals que es celebraran el proper 24 de Maig. 

El seu grup municipal anomenat VIU Peramola aglutina gent de diverses professions i edats (de 23 a 38) amb l’objectiu de tornar a la política municipal més propera i participativa, proporcionant eines a la gent jove per poder-se establir al municipi i dotant de recursos/suport als col·lectius amb més risc social: persones grans, joves, aturats... 

Ells/es són un col·lectiu jove, participatiu, integrador i amb iniciativa. Unes persones del territori disposades a dedicar tot el temps i l’esforç necessari pel seu municipi. On tots/es els/les membres de la llista, juntament amb la resta de vilatans/nes tindran veu per proposar i dur a terme iniciatives socials i econòmiques per tal de dinamitzar el municipi. 

Per a aquest grup, la seva millor eina són la motivació i les ganes d’involucrar-se en un projecte col·lectiu que transformi íntegrament el municipi; per fer de Peramola, Tragó i Nuncarga uns pobles per viure-hi 365 dies l’any.