SINDICATS

La Intersindical-CSC guanya les eleccions a l'Ajuntament d'Oliana

Noemí Vidal es converteix en la representant sindical dels treballadors/es a l'Ajuntament d'Oliana
Intersindical
photo_camera Noemí Vidal i Celestí Torrent, al centre, acompanyats de Jordi Cots i Xavier Munt de la Intersindical-CSC a l'Alt Pirineu/CSC

La Intersindical-CSC ha guanyat les eleccions sindicals a l'Ajuntament d'Oliana, celebrades aquest dijous. D'un cens de 28 treballadors, 21 van exercir el seu dret al vot, dels quals 17 van donar suport a Noemí Vidal i 4 a Celestí Torrent, tots dos de la Intersindical-CSC. Així Noemí Vidal es converteix en la representant sindical dels treballadors/es a l'Ajuntament d'Oliana i Celestí Torrent en suplent.

Delegats de personal

Els delegats de personal constitueixen la representació dels treballadors a l'empresa o al centre de treball que tinguin menys de 50 i més de 10 treballadors. Igualment, hi pot haver un delegat de personal en aquelles empreses o centres que comptin entre sis i deu treballadors, si així ho decidissin aquests per majoria. 

A les empreses entre 6 i 30 treballadors/es, els correspon 1 delegat/a de personal i entre 31 i 49 treballadors/es, 3 delegats/ades de personal. NoemíA l'Ajuntament d'Oliana, amb 28 treballadors, li correspon per tant un representant sindical.

Aquesta era la primera vegada que la Intersindical-CSC es presentava a l'Ajuntament d'Oliana, el segon municipi de la comarca de l'Alt Urgell en nombre d'habitants.