TRÀNSIT

Un incendi en un remolc de palla ha obligat a tallar la C-14 a Coll de Nargó

L'incendi en un remolc que transportava palla ha obligat a tallar la C-14 durant més d'una hora, en els dos sentits de la marxa, a Coll de Nargó, i els vehicles han estat desviats per l'interior de la població.

Bombers Coll de Nargó 2
photo_camera Els Bombers de Coll de Nargó han extingit el foc/Pep Graell-Ràdio Seu

Els Bombers de la Generalitat han informat de l' extinció, aquest dimecres al matí, d'un incendi en un camió que transportava bales de palla a la carretera C-14, al terme municipal de Coll de Nargó. Segons ha informat la Direcció General d'Emergències, l'avís de l'incident s'ha rebut a 1/4 d'11 del matí des del punt quilomètric 157 de la C-14, a pocs metres de la cruïlla d'accés al centre de Coll de Nargó. 

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers. Quan hi han arribat, i com a mesura de precaució, els agents han desenganxat la tractora de la cabina per tal de facilitar l'extinció. Una màquina retroexcavadora s'ha sumat a les tasques amb l'objectiu de remoure i treure la palla i apartar-la cap a un camp del costat.

L'incendi no ha causat ferits però sí danys materials en el vehicle. Els Mossos d'Esquadra han tallat provisionalment la C-14 en els dos sentits de la marxa, entre els quilòmetres 154 i 155, i han desviat el trànsit per dins del nucli de Coll de Nargó.