Homenatge a l'Alfons Carrillo Llacay

Dissabte , 3 d'octubre, es farà un acte de record en memòria de l'Alfons Carrillo Llacay, que ens va deixar ara fa 10 anys. Conegut activista cultural, fill de La Seu. A les 8 del vespre a la Sala de la Immaculada.

cartell%20homenatge%20Alfons%20Carrillo
photo_camera El cartell de l'acte d'homenatge a l'Alfons.

L' Alfons Carrillo va morir el dia 3 de setembre de l'any 2005, a l'edat de 46 anys. Fou un activista cultural des de la seva adolescència, impulsor de nombroses activitats de caire artístic i membre actiu de múltiples associacions culturals.

La música formà part de la seva trajectòria vital des de ben jove. Segurament el record de l'Alfons com activista cultural es centra sobretot, en les Nits Musicals i la creació del cor de cambra Caterva. Les Nits Musicals s'iniciaren al claustre de la Catedral, a finals dels anys 70. El cor de cambra Caterva es fundà l'any 1982, té avui més de 30 anys de vida pròpia, i és un referent a Catalunya de la música antiga.

L'acte previst pel proper dissabte 3 d'octubre comptarà amb la participació de músics i amics que van compartir amb l'Alfons hores d'assaig i d'interpretació.

S' iniciarà amb uns parlaments de l'Amàlia Sanz, actual directora del cor de cambra Caterva, i de la Dolors Carrillo, professora de música i cosina de l'Alfons. Tot seguit hi haurà una sèrie d'actuacions musicals. Comptarà amb la participació dels músics Joan Benavent al violí, la Pilar Planavila a l'acordió i l'Amàlia Sanz al piano; de la Nova Companyia Instrumental, Joan Carles Lopez Valle, Quique García Rey i Paco López, de la que formava part l'Alfons en la seva joventut; del saxo del Xavi Canut i la del Cor de cambra Caterva.

Es clourà l'homenatge amb l'audició d'un fragment d'una Nit musical amb un dels compositors més apreciats per l'Alfons.

Els amics organitzadors de l'acte de record a l'Alfons, conviden a tothom a participar-hi, tant els que el van conèixer en vida, com als que l'han conegut després.

comentaris