MUNICIPIS

ERC de la Seu exigeix una rectificació al regidor Jordi Mas "per faltar al respecte als treballadors municipals"

ERC assegura que, en el darrer ple municipal, el regidor de Compromís X La Seu "va traspassar tots els límits", faltant al respecte a treballadors municipals i "verbalitzant la intenció de no complir les mocions aprovades".
GM ERC la Seu
photo_camera ERC de la Seu exigeix una rectificació pública al regidor de Compromís X La Seu, Jordi Mas Ortega / @ERClaseu

El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha explicat que "és habitual donar 100 dies de gràcia als nous governs". En aquest sentit, "el nostre grup, sabedor de la realitat del què passa quan entres de nou a un consistori, hem donat un any a l’actual equip de govern amb la mà estesa i plena confiança. Hem arribat a un acord pels pressupostos 2024 i hem facilitat la governabilitat", ha detallat.

GM ERC la Seu
ERC de la Seu exigeix una rectificació pública al regidor de Compromís X La Seu, Jordi Mas Ortega / @ERClaseu

Segons ERC de la Seu, "en el darrer ple municipal es van traspassar tots el límits per part del regidor Jordi Mas Ortega, faltant al respecte a treballadors municipals; es va verbalitzar la intenció de no complir les mocions i, a més, es va faltar a la veritat respecte a les informacions que s’han donat a les comissions informatives". Des d'ERC afirmen que, "per si no fos prou", l’alcalde Barrera "es va oblidar de comunicar al seu propi grup una modificació important en els acords de la moció sobre habitatge que es portava a ple.

Jordi Mas Ortega Muliculturalitat
Roda de premsa del regidor de Solidaritat i Cooperació de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Jordi Mas Ortega / laseu.cat

Davant tot això, el grup municipal d’ERC ha anunciat que enretira la mà estesa a l’alcalde Barrera i al seu equip i exigeiix, "una rectificació pública del regidor Mas, que es compleixin les mocions aprovades al ple, i un major rigor informatiu cap als grups de l’oposició".