30.06.2022 |
Viure als Pirineus

Celebren el ple de final de curs del Consell Municipal d'Infants de la Seu d'Urgell

Aquest matí ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la sessió plenària de final de curs del Consell Municipal d’Infants de la nostra ciutat,  presidit per l’alcalde urgellenc Albert Batalla, i la regidora de Joventut i Infància, Sílvia Iscla, i amb la participació dels portaveus dels grups municipals CompromísXLa Seu i d’ERC.

IMG_0901
Els infants han celebrat el seu darrer Consell Municipal
Celebren el ple de final de curs del Consell Municipal d'Infants de la Seu d'Urgell

En aquesta darrer ple, els infants han traslladat un bon nombre de propostes d’activitats de cara a la Festa Major d’enguany que han anat recollint dels seus respectius companys i companyes de classe. Respecte aquest punt, la Regidoria de Festes i Tradicions les tindrà en compte a l’hora d’elaborar el programa festiu adreçat al públic infantil. 

En un altre punt de l’ordre del dia, els membres del Consell Municipal d’Infants han fet una valoració dels temes treballats durant el curs on s’ha conclòs que enguany aquest òrgan representatiu dels nens i nenes de la Seu d’Urgell ha estat “molt actiu”. 

De les moltes propostes que van sorgir en el primer ple del curs se n’han prioritzat dues. La primera va tenir lloc durant les vacances nadalenques on es va donar a conèixer aquest consell a tots els alumnes de 5è i 6è de primària amb un estand al Parc de Nadal. Els nenes i nenes van poder participar d’un taller de dibuix i xapes sobre els drets dels infants i es van repartir fulletons informatius sobre el Consell Municipal d’Infants. 

La segona acció ha estat la celebració d’una trobada lúdica i esportiva de totes les escoles de la ciutat que es va realitzar el passat mes d’abril al Rafting Parc de la Seu d’Urgell. La jornada va consistir en una matinal on tots els alumnes del cicle superior de primària van poder jugar i fer esport conjuntament. Respecte aquesta trobada, s’ha elaborat un vídeo que recull aquesta activitat, que s’ha visionat en aquest ple, i que quedarà penjat a Internet perquè tots els participants s’hi puguin veure. 

A més a més, el Consell Municipal d’Infants han acordat repetir aquesta trobada entre tots els i les alumnes de 5è i 6è curs de primària de la Seu de cara al curs vinent, tot aportant noves propostes. 

Celebren el ple de final de curs del Consell Municipal d'Infants de la Seu d'Urgell
Comentarios