25.01.2022 |
Viure als Pirineus

Els artesans de l'Alt Urgell organitzen una fira a la Seu

Aquest dissabte, 15 d’agost, s’instal·larà una dotzena de parades al passeig Joan Brudieu, que compartiran espai amb els Encants dels Canonges i jocs gegants.

Fira d'Artesania 2015
Cartell de la fira d'artesania 2015.
Els artesans de l'Alt Urgell organitzen una fira a la Seu

El passeig Joan Brudieu serà l’escenari aquest dissabte, 15 d’agost, de la Fira d’Artesania de l’Alt Urgell, en què hi participaran un total de 12 artesans de la zona. Els productes que s’hi podran trobar són sabons i cosmètica, cervesa, ceràmica, cistells de vímet, bijuteria o joies de plata, entre d’altres.

L’activitat la promou l’Agrupació d’Artesans de l’Alt Urgell, que compartirà l’espai amb les parades dels Encants dels Canonges. Aquest mercat d’objectes de segona mà, que es munta habitualment cada dissabte al matí al carrer dels Canonges, es traslladarà excepcionalment al passeig urgellenc, tenint en compte que en ser dia festiu no s’organitzarà el mercat setmanal al centre històric.

Les parades dels Encants, a càrrec de persones no professionals, oferiran productes ben diversos, com roba i sabates, tèxtil de la llar, peces de decoració, joguines, discos i DVD, llibres i revistes, material esportiu, instruments musicals, electrodomèstics o marroquineria.

La jornada comptarà per a l’ocasió amb una zona de jocs gegants tradicionals fets amb fusta. Aquesta vintena de propostes lúdiques, que també s’instal·laran al passeig Joan Brudieu, seran gratuïtes i estaran monitoritzades. L’horari d’obertura dels jocs s’ha establert d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Els artesans de l'Alt Urgell organitzen una fira a la Seu
Comentarios