Denuncien que hi ha un brot de coronavirus a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Seu

Des del sindicat policial SAP-Fepol han assegurat en un comunicat que la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Seu d'Urgell és una de les més afectades de Catalunya pel coronavirus. Segons fonts del sindicat, actualment hi ha al voltant de 10 agents que han donat positiu a les proves i per tal de minimitzar la propagació demanen que es confini urgentment a tots els agents que han estat en contacte amb els mossos infectats. Ara per ara, la situació a la comissaria és crítica.
Mossos Pirineu
photo_camera Imatge de la policia catalana.

Fonts properes a la policia catalana asseguren que, tot i que els darrers dies s'han dut a terme tasques de desinfecció de la comissaria, durant els primers dies de la crisi no es va facilitar el material de protecció necessari a la policia de l'Alt Pirineu i això hauria pogut elevar el risc de contagi i la propagació entre els membres del cos.

Si en les properes hores no s'actua amb contundència aïllant els agents que hagin pogut estar en contacte amb els agents que han donat positiu, les mateixes fonts policials asseguren que la comissaria de la Seu es podria quedar sense prous efectius que donar servei a les comarques de l'Alt Urgell i la Cerdanya.

Recordem que la policia d'aquesta comissaria va ser la responsable de fer els controls de trànsit al Túnel del Cadí i a les vies que comuniquen Barcelona amb el Pirineu per tal de controlar l'arribada de turistes a les segones residències del Pirineu.