Demon Tattoo celebra el seu 10è aniversari

L'establiment de tatuatges Demon Tatto ha organitzat una festa dissabte 25 de juliol a la Sala Paradise del complex La Murga.

1437697612
photo_camera Imatge del cartell de la festa del 10è aniversari de Demon Tattoo.

L'establiment Demon Tattoo, del carrer Major de la Seu d'Urgell, per celebrar que s'ha convertit en un referent en el món dels tatuatges ha organitat per aquest dissabte 25 de juliol, en honor al seu 10è aniversari, una festa a la sala Paradise del complex La Murga. Un exemple del ressò que té és que en el seu perfil de Facebook compta actualment amb més de 2,1 milions de seguidors.

La celebració tindrà diversos gèneres musicals, amb diferents sessions dels DJ Pantani, Franki de Martino, Xuanlee, Al3, Daletek, Maluki i Ángel de Andrés. A més hi haurà les actuacions del grups Por Tutatis, Inversus i Panic. La majoria dels grups i dj's que participaran a la festa són també clients de Demon Tattoo. També es podrà gaudir d'exhibicions de suspensió corporal, dansa i go-gos. 

A banda d'això, també es faran diversos sortejos com tatuatges valorats amb 400 i 200 euros, perforacions i xecs regal de 25 euros per compres a la tenda Demon. Les entrades són limitades i el seu preu és de 14 euros si es anticipada i 16 euros a la taquilla.