ENERGIA

Damià Calvet visita el Parc del Segre de la Seu d’Urgell per a conèixer el projecte de transició energètica

 “Cal que el país faci una transició cap a una producció energètica amb fonts renovables. I la Seu d’Urgell marca camí”, assegura el conseller Calvet.
Transició energètica Parc del Segre
photo_camera El conseller Damià Calvet i l'alcalde Jordi Fàbrega, al Parc del Segre /govern.cat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha visitat aquest divendres el Parc del Segre de la Seu d’Urgell, per a conèixer el projecte de transició energètica de l’Ajuntament urgellenc, juntament amb l’alcalde, Jordi Fàbrega“És un projecte ambiciós, que consisteix entre d’altres en equipar totes les instal·lacions municipals amb panells fotovoltaics, que produeixin energia de fonts renovables”, ha remarcat Calvet.

Transició energètica Parc del Segre 2(Foto: El conseller Damià Calvet i l'alcalde Jordi Fàbrega, al Parc del Segre /govern.cat)

“Cal que el país faci una transició cap a una producció energètica amb fonts renovables. I la Seu d’Urgell marca camí”, ha assenyalat el conseller de Territori i Sostenibilitat, que ha explicat que “hem volgut conèixer el projecte i posar-nos a disposició de l’Ajuntament perquè s’hi pugui aprofundir més”, ha explicat.

El projecte va en la línia del que necessita el país i la seva economia, ha exposat el conseller. En aquest sentit, “la reactivació econòmica ha d’estar centrada en l’Agenda Verda i una part passa per aquesta transició energètica”, ha assenyalat.