27.11.2022 |
Viure als Pirineus

Concert de Dàmaris Gelabert, cinema a la Fresca i teatre amb la comèdia ‘McGuffin’, actes previs a la Festa Major de la Seu d’Urgell

Avui dilluns 20 d’agost, a les 21 hores, sessió gratuïta de piscina nocturna, amb botifarrada amb pa amb tomàquet i refresc per 3,90 euros per persona. 
 

IMG-20180820-WA0001
Cartell Piscina Nocturna Gratuïta, dins les activitats prèvies a la Festa Major de la Seu d'Urgell
Concert de Dàmaris Gelabert, cinema a la Fresca i teatre amb la comèdia ‘McGuffin’, actes previs a la Festa Major de la Seu d’Urgell

Avui dilluns 20 d’agost, la Seu d’Urgell inicia les propostes lúdiques i culturals que com cada any tenen lloc uns dies abans de la Festa Major. Concretament per avui, a les nou de la nit, hi haurà piscina nocturna gratuïta, amenitzada pel Dj Sergi Delta. Els i les banyistes podran sopar botifarra amb pa amb tomàquet i refresc per 3,90 euros. Val a dir que els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult. Recordem que aquesta ha estat una proposta feta arribar pel Consell Municipal d’Adolescents. 

Demà dimarts 21 d’agost, a les set de la tarda, tindrà lloc el concert infantil de Dàmaris Gelabert, al Palau d’Esports, on tota la família en podrà gaudir i cantar. La cantant pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert s’ha convertit en els darrers anys en un dels referents infantils musicals per excel·lència. Les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen.

L’entrada al concert és gratuïta per als nens i nenes fins a 3 anys. Dels 4 al 14 anys, l’entrada té un cost de 7 euros i a partir de 15 anys, val 15 euros. Les entrades es poden adquirir a Turisme Seu i a Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Cinema a la plaça dels Oms 

La programació prèvia a la Festa Major seguirà aquest dimecres 22 d’agost amb una sessió de cinema a la fresca on es projectarà la pel·lícula francesa ‘Mañana empieza todo’. Tindrà  lloc a les deu de la nit, a la plaça dels Oms

Teatre de Festa Major: “McGuffin”

El darrer acte previ a la Festa Major tindrà lloc aquest dijous 23 d’agost, amb el tradicional Teatre de Festa Major, que enguany ens porta la comèdia d’intriga en blanc i negre McGuffin. L’espectacle s’iniciarà a les deu de la nit, al Palau d’Esports. 

Aquesta comèdia, amb text de Mònica Pérez, sota la direcció de Carlos Latre, la mateixa Mònica Pérez i Jordi Ríos protagonitzen un homenatge a les pel·lícules d’Alfred Hitchcock, ple de referències dels seus films més clàssics.  

Les entrades anticipades es poden adquirir tant a Turisme Seu com a Turisme del Consell Comarcal per 12 euros. Les entrades a taquilla tindran un cost de 15 euros. 

Concert de Dàmaris Gelabert, cinema a la Fresca i teatre amb la comèdia ‘McGuffin’, actes previs a la Festa Major de la Seu d’Urgell
Comentarios