23.01.2022 |
Viure als Pirineus

Compromís proposa impulsar un Pla de Façanes per Castellciutat

Castellciutat és una vila amb molta història i realitats pròpies que requereixen un tractament específic i una planificació diferenciada. Ciutat fou habitat des de molt antic passant per moltes vicissituds durant la història fins a arribar a l’actualitat. Segons Compromis X La Seu, "la falta de planificació i la mala gestió del PDeCAT els darrers anys ha provocat una imatge degradada en molts carrers i places de Ciutat". El grup de Compromís demana també intensificar la neteja i manteniment de carrers i places

IMG_8246
Castellciutat
Compromís proposa impulsar un Pla de Façanes per Castellciutat

"Tot i això, la falta de planificació, la mala gestió del poble i la desídia de l’equip de govern del PDeCAT els darrers anys ha provocat una imatge degradada en molts carrers i places de Ciutat, el que va en detriment de la qualitat residencial i l’activitat comercial i turística. Les cases tradicionals d’estructura urbanística medieval i els nombrosos romanents medievals de la seva arquitectura li donen molt atractiu pels nostres visitants", asseguren els socialistes.

El grup de Compromís creu que cal posar en valor aquesta vila de vital importància per la nostra ciutat i, per tant, cal actuar de manera decidida abordant una reforma de la seva imatge. Per tant, proposa realitzar aquest Pla de Façanes, prenent d’exemple el pla que s’ha tirat endavant al Centre Històric de La Seu després de les nombroses demandes de Compromís.

Compromís X La Seu considera indispensable una actuació contundent adreçada a la millora integral de la imatge de la vila de Castellciutat, en la que, a part del Pla de Façanes que hauria de ser inclosa en el pressupost d’aquest mateix any, s’ha d’incloure una intensificació de la neteja i manteniment de carrers i places.

El portaveu de Compromís X La Seu, Òscar Ordeig, lamenta que “l’equip de govern no hagi tingut projecte de futur per Castellciutat i que això hagi provocat una degradació dels espais públics i una manca d’impuls per arreglar els edifics privats”.

Compromís proposa impulsar un Pla de Façanes per Castellciutat
Comentarios