El cap de llista d'ERC a la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, assegura que treballaran "per una Seu millor"

Des d'ERC a la Seu d'Urgell s’han mostrat molt satisfets pels resultats obtinguts al consistori urgellenc que els han portat a aconseguir 3 regidors. "Els resultats actuals demostren un suport de la ciutadania de la Seu d'Urgell que ens ha portat en duplicar el nombre de vots i poder triplicar la representació municipal", han assegurat els republicans.

Vidal, Viaplana i Munt
photo_camera Vidal, Viaplana i Munt, els tres nous regidors d'ERC a la Seu d'Urgell.

ERC la Seu ha estat l’única força que ha augmentat en referència als anteriors comicis. La formació republicana ha presentat un alcaldable i candidatura totalment renovada. Viaplana ha manifestat que “els resultats obtinguts han satisfet en escreix els esperats, ja que l’objectiu era millorar resultats respecte a fa quatre anys i ho hem aconseguit. A partir d’ara, seguirem treballant per una Seu millor, amb un equip disposat a fer la millor feina”

Viaplana també ha volgut fer referència als bons resultats obtinguts per les diferents candidatures d’ERC a la comarca de l'Alt Urgell, obtenint fins a 7 alcaldies, així com a tot l’àmbit de l’Alt Pirineu i Aran. Un dels altres motius de congratulació per a la formació independentista ha estat "el d'haver aconseguit entre totes les forces i entre tots els electors que, per primera vegada a la història, el Partit Popular no tingui representació al consistori urgellenc, així com aconseguir el màxim de representants independentistes".

Els tres regidors que formaran part del consistori urgellenc són:

  1. FRANCESC VIAPLANA MANRESA. 33 anys. Enginyer tècnic forestal.
  2. BERTA VIDAL BERRON. 42 anys. Diplomada en turisme. Propietària negoci de personalització tèxtil.
  3. XAVIER MUNT SANTACRUZ. 39 anys. Tècnic de transport sanitari i tècnic d’auxiliar d’infermeria.Tècnic d’infermeria d’urgències a l’Hospital de la Seu.