INFRAESTRUCTURES

Calvet garanteix que el túnel de Tresponts a la C-14 estarà enllestit a finals del 2020

Preguntat pel diputat pirinenc Francesc Viaplana, el conseller de Territori defensa que l'obra no ha estat aturada ni un sol dia i que ja s'ha trobat una nova empresa després que es rescindís el contracte de l'anterior
Viaplana pregunta Calvet
photo_camera El diputat pirinenc Francesc Viaplana pregunta al conseller Damià Calvet, durant la sessió de control al govern d'aquest dimecres/parlament.cat

El conseller de Territori, Damià Calvet, ha garantit que el túnel de Tresponts a la C-14 estarà enllestit a finals del 2020. En la sessió de control al Govern, preguntat pel diputat pirinenc d'ERC Francesc Viaplana en relació a la construcció del túnel, Calvet ha explicat que les obres estan avançant "amb normalitat" i que estaran acabades "quan toca", a finals del 2020.

Primer pla del conseller de Territori i Sostenibilitat, Dami√† Calvet, conversant al Parlament amb el diputat de la CUP Vidal Aragon√©s el 9 d'octubre de 2019 (Horitzontal)(Primer pla del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, al Parlament aquest dimecres 9 d'octubre de 2019/Gerard Artigas)

El conseller ha explicat que després d'un conflicte entre les dues empreses que hi treballaven, se n'ha rescindit el contracte d'una i ja s'ha trobat una nova empresa per fer les voladures a la galeria auxiliar. "Els treballs no s'han aturat ni un sol dia", ha insistit el conseller, que ha criticat les "intoxicacions mediàtiques i socials" en aquesta qüestió. Calvet ha recordat que aquesta obra suposa un gran esforç per part del Govern i ha afirmat que significarà més confort i més seguretat en aquesta via.

comentaris