19.05.2022 |
Viure als Pirineus

INFRAESTRUCTURES

Calvet garanteix que el túnel de Tresponts a la C-14 estarà enllestit a finals del 2020

Preguntat pel diputat pirinenc Francesc Viaplana, el conseller de Territori defensa que l'obra no ha estat aturada ni un sol dia i que ja s'ha trobat una nova empresa després que es rescindís el contracte de l'anterior
Viaplana pregunta Calvet
El diputat pirinenc Francesc Viaplana pregunta al conseller Damià Calvet, durant la sessió de control al govern d'aquest dimecres/parlament.cat
Calvet garanteix que el túnel de Tresponts a la C-14 estarà enllestit a finals del 2020

El conseller de Territori, Damià Calvet, ha garantit que el túnel de Tresponts a la C-14 estarà enllestit a finals del 2020. En la sessió de control al Govern, preguntat pel diputat pirinenc d'ERC Francesc Viaplana en relació a la construcció del túnel, Calvet ha explicat que les obres estan avançant "amb normalitat" i que estaran acabades "quan toca", a finals del 2020.

Primer pla del conseller de Territori i Sostenibilitat, Dami√† Calvet, conversant al Parlament amb el diputat de la CUP Vidal Aragon√©s el 9 d'octubre de 2019 (Horitzontal)(Primer pla del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, al Parlament aquest dimecres 9 d'octubre de 2019/Gerard Artigas)

El conseller ha explicat que després d'un conflicte entre les dues empreses que hi treballaven, se n'ha rescindit el contracte d'una i ja s'ha trobat una nova empresa per fer les voladures a la galeria auxiliar. "Els treballs no s'han aturat ni un sol dia", ha insistit el conseller, que ha criticat les "intoxicacions mediàtiques i socials" en aquesta qüestió. Calvet ha recordat que aquesta obra suposa un gran esforç per part del Govern i ha afirmat que significarà més confort i més seguretat en aquesta via.

Calvet garanteix que el túnel de Tresponts a la C-14 estarà enllestit a finals del 2020
Comentarios