Opinió

Quins ajuntaments ens calen?

Estem a punt d'entrar en període electoral, i per tant... moment de reflexionar i fer-nos preguntes, crec que una de les preguntes més importants hauria de ser quins ajuntaments ens calen?

Estem a punt d'entrar en període electoral, i per tant... moment de reflexionar i fer-nos preguntes, crec que una de les preguntes més importants hauria de ser quins ajuntaments ens calen?

Durant els últims mesos, i després de parlar amb moltíssima gent de tots els àmbits i edats imaginables he pogut copsar les ganes de canvi que té la nostra societat, canvi a tots els nivells, però sobretot a escala municipal. Jo aniria un pas més i diria la necessitat de canvi.

En aquests temps que corren de descrèdit a la classe política, de gestió interessada i classista per part d'alguns dels nostres dirigents, també a escala municipal... Ens cal fer una passa endavant i proposar un CANVI REAL. Canvi d'idees, de mentalitat, un canvi generacional, ens cal gent moderna, motivada, amb ganes de treballar i preparada per què encapçali nous projectes i noves fites que garanteixin el futur dels nostres municipis.

Hem de ser conscients del moment actual de crisi i la dificultat per tirar endavant projectes, és per això que necessitem equips de govern units, dialogants, dinàmics, transversals, amb idees, bones idees o gairebé idees brillants, que tinguin una capacitat de treball i gestió molt grans per optimitzar al màxim els poquets recursos dels quals disposarem. Cal una gestió transparent i participativa, amb i per la gent. Caldrà buscar finançament, un finançament que és molt escàs i que costarà molt d’ aconseguir si no tenim equips capaços de fer projectes rigorosos i sostenibles, equips que siguin capaços de saber «vendre'ls» a les diferents administracions, que sàpiguen a quines portes s’ha de trucar. Equips que tinguin el suport dels seus partits polítics. Ens calen equips que el seu ÚNIC interés sigui el bé del ciutadà.

Però sobretot, sobretot Necessitem candidatures amb il·lusió i que siguin capaces de provocar il·lusions, que sàpiguen aglutinar a la gent, fer-la partícip i necessària, que uneixin esforços, que parlin amb la gent, que l'escoltin, entenguin, empatitzin amb les seves situacions i sàpiguen donar resposta als seus problemes.

Aquesta és la meva opinió dels ajuntaments que necessitem i és per això que encapçalo la llista d’ERC a Organyà. Perquè el nostre equip és capaç de tot això.