Opinió

Al servei del benestar dels pirinencs

Encara no fa un any i mig que vaig prendre possessió com a Delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran. Vaig encetar aquesta etapa tot just quan encaràvem l’etapa post-pandèmia i amb la incertesa de l’evolució de tot plegat.

En iniciar la legislatura ens vam comprometre a mantenir-nos al costat de les persones, dels municipis, de les empreses i de totes les entitats i associacions, per tal que tots vosaltres us féssiu vostra la delegació i esdevingués, així, una institució de govern útil i valuosa.

Ha arribat el moment del comiat arrel del meu cessament i, per tant, també l’hora de fer balanç.

Ha arribat el moment del comiat arrel del meu cessament i per tant, també l’hora de fer balanç. En aquest sentit, si hem aconseguit fer realitat ni que sigui parcialment els objectius esmentats i vosaltres us heu sentit acompanyats per part de la delegació, em dono per satisfet. Vull pensar que ha estat així.

Reunions amb els municipis de la vegueria, presencials o telemàtiques, per rebre les vostres inquietuds i mirar de donar-hi resposta; trobades amb empreses i entitats per recollir, gestionar i ser al vostre costat en les inquietuds del dia a dia; treball colze a colze amb els representants del govern al territori i tenir la màxima complicitat amb els mitjans de comunicació perquè la veu del Pirineu arribés a tot arreu, són exemples del que ha estat el nostre dia a dia.

Estem especialment satisfets del desplegament del govern a la nostra vegueria, que permetrà apropar els centres de decisions a la realitat del Pirineu.

Estem especialment satisfets del desplegament del govern a la nostra vegueria, que permetrà apropar els centres de decisions a la realitat del Pirineu. No hem estat a temps de completar-lo, però bona part de la feina està feta; només cal continuar el camí traçat per assolir-lo totalment.

Estem orgullosos del nostre territori i de la seva gent; de l’ànim i empenta que ens han transmès durant aquests quinze mesos. Ha estat tot un honor servir la nostra terra i el nostre país, molts de vosaltres m’heu sentit a dir, i ho reitero, que he estat l’home més feliç del món desenvolupant aquesta tasca.

Ara no em queda més que dir-vos que em teniu a la vostra disposició, no com a Delegat del Govern sinó com a pirinenc que estima la seva terra i que vol continuar treballant pel benestar de tots els pirinencs i pirinenques.

Ricard Pérez i Llordes

Exdelegat del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran