Opinió

Feina feta no fa destorb

Enguany ens presentem a les eleccions municipals amb un equip nou i renovat, amb idees fresques i amb un munt de propostes per millorar la Seu que tant ens estimem.

Al llarg del darrer any, ens hem reunit, i encara ho fem, amb persones expertes de diversos sectors per tal de copsar l’opinió de professionals en cada matèria sobre l’estat actual de la Seu i procurar fer un projecte de treball municipal d’acord amb les necessitats i propostes de millora exposades pels propis ciutadans. La nostra metodologia ha estat primer, reunir el nostre equip per estudiar un tema en concret i posteriorment, reunir-nos amb persones de la Seu que hem cregut que són representatives en aquest tema.

Creiem en la feina de formiga de treballar dia a dia, i no deixar-ho tot per al final. Per això no estem d’acord amb el vell costum dels polítics de tota la vida, de tots els colors, de posar-se a fer feina quan arriben les eleccions. En els últims mesos a la Seu s’estan fent places noves, arreglant carrers, engegant processos participatius... tot d’iniciatives certament profitoses per la Seu, ara bé, no crec que les persones tinguem memòria de peix, i tres anys d’inactivitat no es compensen amb uns mesos de corre-cuita. Es pensen que SOM TAN INGENUS? Realment els preocupa la gent o només els resultats electorals?

Estem molt satisfets ser al mes de febrer i ja disposar d’un nou projecte municipal per la Seu, però ara volem que el nostre projecte sigui de tots i totes, i per això el proper 21 de març farem un acte obert a tothom per tal de que cadascú pugui dir-hi la seva per millorar la Seu. Comptem amb tu!