24.05.2020 |
Carmen Palma
17:01
17/03/16

Quirosalut: ja fa dos anys...

Quirosalut: ja fa dos anys...

Ara fa dos anys (com passa el temps!), Quirosalut obria les seves portes. Un petit centre amb una gran il.lusió al darrere, ple de ganes i de projectes. Amb el gran repte de fer coneixer i estimar la homeopatia, i extendre el món de les teràpies naturals.

L'homeopatia és encara una gran desconeguda, la majoria de gent no sap tot el que es pot tractar, i els beneficis que pot aportar, tant amb el tractament com amb la prevenció de moltes malalties i molèsties, agudes, cròniques, físiques, psicològiques, al·lergies, migranyes, refredats, i un llarg etcètera. És una terapèutica molt individualitzada, i l'èxit d'un tractament depèn precisament d'això.

És a dir, no podem donar el mateix tractament a dos persones, encara que tinguin els mateixos símptomes. Per aquest motiu, els preparats homeopàtics que es comercialitzen a les farmacies i parafarmacies, poden no donar resultats a tothom. És una prova de que cadascun de nosaltres sóm únics, i que responem de maneres diferents. Per aquest motiu, la consulta homeopàtica és una consulta llarga, sense límit de temps, amb cada pacient estem el temps que és necessiti.

És apta per a totes les edats, fins i tot per a nadons i nens petits, i es pot prendre simultàniament amb qualsevol tractament mèdic. Amb el gran avantatge,  per a la nostra salut, que no té efectes secundaris ni contraindicacions.

Respecte a les teràpies, en general se n'ha sentit parlar més, però encara ens queda molt per donar a conèixer, i per apendre. Molts avantatges, per exemple, de la teràpia miofascial, la que més apliquem a QUIROSALUT. Amb efecte pràcticament immediat, relaxant i amb un alt valor terapèutic millorant tensions, dolors musculars, contractures, tendinitis etc. Sobre aquesta teràpia tenim un article penjat en aquest mateix diari digital, molt interessant i més ampli.

La nostra oferta, també inclou reflexologia podal, drenantge limfàtic, flors de bach i tractaments fitoterapèutics, basant-nos sempre amb el que necessita cada pacient, a cada moment.

A QUIROSALUT, cada pacient és únic

Ha coincidit amb el segon aniversari, la posada en marxa d'una línea de cosmètica natural, ecològica i garantida que fa temps que buscàvem. El que ha provocat que fem canvis estètics en el centre per poder ensenyar-vos les novetats. El més important ha estat la renovació del nostre aparador.

La marca és Krous ®, una marca instaurada a Barcelona amb plena expansió i utilitzada a molts Spas de hotels de luxe. Compromesa amb la natura, amb un 90% mínim de ingredients orgànics, la línea infantil un 100%, amb extractes d'agricultura biològica, sense silicones, sense conservants ni colorants sintètics, sense disolvents, i amb un alt nivell de proves superades d'al·lèrgies, cada vegada més extenses entre nens i adults. La seva qualitat ha estat certificada amb normativa UNI EN ISO i premiada per la seva eficàcia.

Per fi, tots els que ens agraden les coses naturals podem gaudir d'una cosmètica ecològica, garantida i d'una gran qualitat, amb la tranquil·litat de que estem cuidant la nostra pell i el nostre entorn, sense pagar més. Us oferim la línea per a nadons, per a nens, per home i dona. Una cosmètica natural de luxe per gaudir tota la familia.

I ara no em queda més que agrair de tot cor, a tots i a tots/es els que al llarg d'aquests dos anys heu confiat amb mi. Moltíssimes gracies per deixar-me entrar a a vostar vida i fer-me creixer com a persona i com a professional.

Carmen Palma. Llicenciada amb homeopatia. Diplomada terapies naturals

Quirosalut: ja fa dos anys...
Comentarios