Esdeveniment

Red Mountain Beer Fest

15/06/2024 a 15/06/2024
La Pobla de Segur
undefined
photo_camera Red Mountain Beer Fest

El 15 de juny se celebra a la Pobla de Segur la 2a edició del Red Mountain Beer Festival, el primer festival transfronterer de cervesa artesana de muntanya, amb la voluntat de posar en valor les microcerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren.

El protagonisme de les cerveses estarà compartit amb la gastronomia. Una selecció dels millors restaurants del Pallars són presents a la plaça de l’Ajuntament de la Pobla de Segur amb una oferta de qualitat, singular i atractiva que es presenta en format de tastos.

El programa inclou concerts, activitats per a tots els públics, són dos dies intensos on s’alterna la música i les activitats tradicionals amb una atractiva oferta de menjar productes de proximitat i tastar cerveses de tot el Pirineu.

Les cerveses se serveixen directament des d’una sèrie d’una vintena de tiradors que hi haurà instal·lats en una llarga barra, des d’on es van punxant els diferents barrils que faran arribar les cerveseries participants. Es poden tastar diferents estils de cerveses d’alta  fermentació, les anomenades “Ale”, amb una gran varietat d’estils com les IPA – STOUTS – PALE ALE – PORTER – AMERICAN PALE ALE i molts més que podreu descobrir durant el Festival. N’hi ha per a tots els gustos i per combinar amb tots els plats.

El Red Mountain Beer fest és una iniciativa público-privada, concebuda amb la finalitat de dinamitzar el territori i de crear una plataforma des d’on visibilitzar i promocionar els productes i els productors del Pirineu; que amb les seves empreses i obradors contribueixen a mantenir una economia viva, especialitzada i creadora de llocs de treball qualificats.

El Festival vol també oferir una proposta d’oci i cultural als pallaresos, i atraure visitants i turistes a partir d’una oferta experiencial i gastronòmica de qualitat.