Esdeveniment

Presentació de "L'endemà de totes les nits"

15/06/2024
19:00 h
Tremp
poridentidad
photo_camera Presentació de "L'endemà de totes les nits"

Dissabte 15 de juny a les 19h a la llibreria la Singratalla de Tremp l'autora Gemma Asins presentarà “L’endemà de totes les nits”, acompanyada de Berta Fueyo, escriptora i coordinadora de l'escola d'escriptura Campus Lolita.

“L’endemà de totes les nits” narra una història colpidora, una història d’esperança i reconstrucció d’una dona que decideix trencar el silenci i enfrontar-se al més dolorós que li ha passat a la vida i que la va obligar a estar callada, un avortament.

La Mònica, rere aquest daltabaix físic i emocional, recorda i reviu un moment dolorós de la seva infantesa, que fins aleshores, havia quedat bloquejat en la seva memòria. El record la persegueix i la seva vida s’estronca, fins al punt que ella cerca el camí per drenar el dolor que la paralitza, i per recuperar la veu, el dret a parlar.

«Parlar és dolorós però alleuja. No existeix un camí innocu, això ja ho he entès. Cada pas que faig em requereix després un període de calma per tornar a trobar el meu centre i no perdre l'equilibri. Deixe passar el temps, el temps no cura, però bressola».