Esdeveniment

Perifèria Cultural. Pep Lladó i Carlitos Miñarro – Les petites certeses

15/06/2024
20:00 h
Salàs de Pallars
Periferia-Cultural-Pep-Llado-i-Carlitos-Minarro
photo_camera Pep Lladó i Carlitos Miñarro – Les petites certeses

El dia 15 de juny a Salàs de Pallars, a les 20h del vespre hi haurà un concert de Pep Lladó i Carlitos Miñarro i un tast a càrrec de productors locals, dins del Perifèria Cultural, un cicle de música, terrer i gastronomia dels Països Catalans que vol relligar la perifèria geogràfica –on, tot sovint, la programació cultural és més aviat escassa–.

Pep Lladó i Carlitos Miñarro ens presenten “El Tour de les Petites Certeses”, un concert de recerca interior per trobar, mitjançant la música i la poesia, alguna estructura sòlida, per petita que sigui, on agafar-se per sobreviure a una realitat cada vegada més trencadissa. Des dels primers discos d’Ai, Ai, Ai fins ara, en els seus treballs en solitari, en Pep no ha parat de portar al límit el llenguatge expressiu de la rumba catalana, maridant-lo amb el jazz, la música africana o la cançó francesa.

TAST A CÀRREC DE PRODUCTORS LOCALS – Embotits Cal Tomàs (La Pobla de Segur)
Des de fa quatre generacions, Cal Tomàs continuen elaborant els embotits seguint les receptes i criant la vedella i la vaca de manera ecològica. A l’estiu, les vaques pasturen a les muntanyes que separen el Pallars Sobirà i l’Alt Urgell, a 1.600m d’altura, en prats ecològics certificats, sense adobs ni pesticides. Les pastures d’hivern i l’obrador les tenen a la Pobla de Segur. Ells mateixos conreen els farratges, cuiden les vaques i elaboren els embotits, i mantenen el control del producte en tot moment.

Per a més informació i compra d'entrades: https://periferiacultural.cat/artista/pep-llado-i-carlitos-minarro/