Tot a punt per al 9N al punt de participació d'Andorra

Divuit voluntaris controlaran el procés de participació al punt de votació d'Andorra per la consulta del 9 de novembre. El col·lectiu ja te les instruccions per tal d’organitzar els horaris i les tasques de cara a diumenge.

Voluntaris 9N Andorra
photo_camera Voluntaris 9N Andorra

El punt de votació, situat a l'avinguda Príncep Benlloch, 25, s’obrirà a les 9 del matí i fins les 8 del vespre. Hi podran participar aquells que tinguin una adreça d'un municipi català al DNI o els residents que disposin del certificat del Padró d'Espanyols Residents a l'Exterior (PERE) o la inscripció al Registre de Catalans i Catalanes a l'Exterior.

Cal fer especial menció en el primer supòsit de votació: qualsevol persona que al seu DNI hi consti una adreça d’un municipi de Catalunya pot votar a Andorra. Aquest fet és important per totes aquelles persones que o bé siguin residents al Principat i mantinguin al seu DNI l’adreça del seu municipi català de procedència; o bé, resideixin a Catalunya i el punt de votació del Principat els quedi més a prop que l’adreça que els consta el DNI; o, finalment, que es trobin de viatge pel Principat.

Més a Societat