28.05.2022 |
Viure als Pirineus

COVID-19

Set nous casos positius i cap mort de coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran

A l'Alt Pirineu i Aran, hi ha 43 persones ingressades a planta en diferents equipaments hospitalaris
Personal sanitaris de l'Hospital de la Seu
Personal sanitari de l'Hospital de la Seu/FSH
Set nous casos positius i cap mort de coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores no s'ha comptabilitzat cap decés a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran per la covid-19. S'han produït 7 nous casos detectats i les altes acumulades ja sumen 42 en aquesta regió sanitària.

A dia d'avui, amb les dades actualitzades, a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, hi ha 43 persones ingressades a planta en diferents equipaments sanitaris. Així, 12 estan a l'Espitau Val d'Aran, 18 més a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, uns altres 4 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i els darrers 9 es troben a l'Hospital de Cerdanya. En aquest àmbit territorial, 5 persones han rebut l'alta en les darreres hores.

D'altra banda, el Departament de Salut ha expressat el seu condol a la família, amics i companys del metge de família de l'ABS de Balaguer, Albert Coll, víctima de la covid-19. Salut ha volgut destacar i agrair la seva feina i dedicació per a la millora de la salut de la comunitat, així com la de tots els professionals sanitaris davant la tasca que estan realitzant per fer front a aquesta pandèmia.

Set nous casos positius i cap mort de coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran
Comentarios