FESTES I TRADICIONS

Revetlla de Sant Joan sense incidents al Pirineu

Els Bombers de la Generalitat han realitzat únicament dos dispositius preventius a tota la demarcació
Tremp Sant Joan
photo_camera Castell de focs a Tremp durant la revetlla de Sant Joan/Javi Campderá

Els Bombers de la Generalitat han realitzat únicament dos dispositius preventius (Alt Urgell i Alta Ribagorça) a tot l'Alt Pirineu i Aran, durant la revetlla de Sant Joan. No han hagut d'atendre cap avís relacionat amb incendis de vegetació, de conenidors i vehicles i tampoc d'accidents de trànsit i salvaments. La revetlla de Sant Joan ha estat tranquil·la i sense cap incident a totes les comarques de la demarcació veguerial de l'Alt Pirineu i Aran.

Nit de Sant Joan

Al conjunt de Catalunya

Els Bombers de la Generalitat han atès 197 avisos entre les 22.00h i les 00.00h d’aquesta revetlla de Sant Joan. Així, des de les 20 hores s’han atès un total de 264 avisos. En aquestes darreres dues hores, la majoria d’avisos ha estat per atendre també incendis: 88 per incendis de vegetació (forestal, urbana i agrícola), i 90 per incendis urbans (contenidors, habitatge, fogueres...). Cap servei greu. Pel que fa a les comarques, el volum de serveis es concentra, sobretot, a les comarques de l’àrea metropolitana Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme.

D’aquestes darreres hores destacar un serveis a Sant Boi de Llobregat (avís 22.28h) per apagar una pila gran de restes vegetals a la zona de Les Salines. S’hi han desplaçat 5 dotacions. A les 22.40 hores, a Corbins, un incendi de matolls a un descampat ha cremat 1000 m2. Hi han treballat 3 dotacions. A Cornellà de Llobregat, s’han activat 5 dotacions per un incendi en un pis del c/ Avellaner (avís 23.49 hores). El foc ha afectat l’interior del pis i una persona ha resultat ferida amb cremades a les cames i al tòrax. Ha estat evacuada per una ambulància del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). I finalment, a les 23.53 hores, els Bombers han estat alertat per un incendi que ha cremat 3 contenidors a Girona, a l’avinguda Sant Narcís.

comentaris