NAIXEMENTS

El primer pirinenc de l'any es diu Aran i ha nascut a l'Hospital Comarcal del Pallars

Es tracta de l’Aran, un nen fill de la Marina i del Lluís. En el moment de néixer, ha pesat 3,300 kg, i tant la mare com l’infant es troben bé.
Aran Primer Nado APiA
photo_camera El primer pirinenc de l'any es diu Aran i ha nascut a l'Hospital Comarcal del Pallars / SALUT

El primer pirinenc de l'any ha nascut que ja era 2 de gener, a les 9.04 hores a l’Hospital Comarcal del Pallars, a Tremp. Es tracta de l’Aran, un nen fill de la Marina i del Lluís. En el moment de néixer, ha pesat 3,300 kg, i tant la mare com l’infant es troben bé.

Amb l’arribada avui de l’Aran, a totes les regions sanitàries ja ha nascut el primer nadó. El més matiner de Catalunya va ser el Zakaria, que va néixer l’Hospital de Palamós (RS Girona) just amb les primeres campanades, a les 00.01h. El van seguir el Yousaff a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (RS Terres de l’Ebre) a les; l’Àlex Adrian a l’hospital Germans Trias de Badalona (RS Metropolitana Nord);  l’Abdul Jabbar a l’Hospital de Mar de Barcelona; la Dayla Mia, a l'hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues (RS Metropolitana Sud); el Pau, a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova; la Jasmin al Pius Hospital de Valls (RS Tarragona) i el Mouhamed a l'Hospital Universitari de Vic (RS Catalunya Central) a les 12.50 hores. L’Aran s’ha fet esperar fins aquest matí.