RECONEIXEMENTS

El Ple del Parlament homenatja, amb una rosa blanca al seu escó, el diputat Antoni Flores

Josep Maria Jové ha definit Antoni Flores com “una bona persona, amb el Pirineu i el Pallars sempre al cor i al cap"
Antoni Flores minut silenci Parlament
photo_camera Una rosa blanca ocupa l'escó d'Antoni Flores, difunt diputat pirinenc d'ERC / ACN

El ple del Parlament ha dedicat aquest dimecres un minut de silenci en memòria del diputat pirinenc,  Antoni Flores, mort dilluns de la setmana passada de manera sobtada. “Era un home bo, discret i bona persona, un diputat amic de molts i moltes diputades”, ha remarcat Josep Maria Jové, president del grup parlamentari d’ERC, en un discurs d’homenatge a l’inici de la sessió parlamentària. Jové ha definit Antoni Flores com “una bona persona, amb el Pirineu i el Pallars sempre al cor i al cap", per afegir després que "l'Antoni va fer de la discreció i la constància, pencaire de la solidaridad, una manera de fer i de ser".

Antoni Flores minut silenci Parlament 2
Diputats i consellers d'ERC aplaudeixen en direcció a l'escó del diputat difunt Antoni Flores / Mariona Puig

Josep Maria Jové ha agraït als grups parlamentaris les mostres de condol i els minuts per fer possible l'homenatge. Abans de l’inici de la sessió, els companys d'ERC han col·locat a l'escó del diputat trempolí una rosa blanca. Després de les paraules de reconeixement de Jové, s’ha fet un emocionat minut de silenci a la cambra legislativa catalana.

Antoni Flores
Antoni Flores al Passeig de Tremp / ERC

Militant històric d'ERC

Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya des del 1992, era president de la Federació Comarcal del Pallars Jussà des del 2012. També exercia de regidor i tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tremp des del 2015 i havia estat vicepresident primer del Consell Comarcal del Pallars Jussà entre el 2019 i el 2021.

Més a Societat