27.09.2022 |
Viure als Pirineus

TURISME DE MUNTANYA

El Pirineu tornarà a fregar el ple absolut durant el Pont de la Puríssima

Es preveu superar el 90% d'ocupació mitjana i hi haurà establiments que penjaran el cartell de complet, sobretot entre dissabte i dilluns. 
Cal Paller
Una casa de turisme rural a la Vall de la Vansa i Tuixent / calpaller.com
El Pirineu tornarà a fregar el ple absolut durant el Pont de la Puríssima

La tornada dels esquiadors després dels confinaments territorials de l'hivern passat per la covid i les ganes de trepitjar neu fan preveure un ple gairebé absolut durant el Pont de la Puríssima al Pirineu, on l'ocupació oscil·larà entre el 85% i el 100%. L'aparició de la variant òmicron no sembla espantar els turistes que optaran majoritàriament per la muntanya sense descartar les zones interiors de Catalunya.

Cal Mateuet 1(Foto: Una casa de turisme rural a Travesseres, a la Cerdanya / calmateuet.com)

El sector turístic de la demarcació veguerial de l'Alt Pirineu encara amb molt bones expectatives el llarg pont de la Puríssima i preveu superar el 90% d'ocupació mitjana. Tot i això, hi haurà establiments que penjaran el cartell de complet, sobretot entre dissabte i dilluns. En el cas dels càmpings, ja no queden places als bungalous mentre que el turisme rural també frega la plena ocupació. L'oferta en hoteleria és més àmplia però també s'espera que alguns establiments arribin al 100% d'ocupació. 

El Pirineu tornarà a fregar el ple absolut durant el Pont de la Puríssima
Comentarios