La darrera setmana s'han perdut dos boletaires al bosc d'Alinyà

La tardor sempre és una època d'activitat intensa per als Bombers del Pirineu ja que l'afluència massiva de boletaires al bosc comporta més d'un problema. Però enguany és especialment complex ja que només en els darrers 5 dies han desaparegut 2 boletaires al bosc d'Alinyà.

CPvlK4bWwAAbX0u_002
photo_camera Els Bombers busquen els dos boletaries perduts en els darrers dies.

Els Bombers de la Generalitat han iniciat aquest dilluns la recerca d'un boletaire de 65 anys que ha desaparegut a la zona de la muntanya d'Alinyà, al terme municipal de Fígols i Alinyà. L'home es trobava amb un grup de companys i de sobte ha desaparegut i no s'ha pogut contactar amb ell per telèfon.

En el dispositiu per localitzar aquest boletaire hi participen sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i un helicòpter amb el Grup de Recolzament d'Actuacions Espacials (GRAE) i la unitat canina, a més dels Mossos d'Esquadra.

D'altra banda, aquest d'avui és el segon boletaire desaparegut a la zona després que el dimecres passat es perdés el rastre d'un home de 73 anys, la recerca del qual es va suspendre aquest diumenge al vespre després de no obtenir resultats positius. La zona d'Alinyà s'ha convertit en un terreny especialment complex per als boletaires inexperts que s'endinsen al bosc sense conèixer bé el territori.